"Voelen en denken weer op één lijn"

"Ongelofelijke stappen kunnen nemen"

"Meer in mijn eigen kracht"

Lev-wijze

Lev staat voor Liefde, Echtheid en Verbinding. Ik ontwikkelde de Lev-wijze op basis van jarenlange ervaring met cliënten, inzichten en methodes én met behulp van mijn intuïtief waarnemend vermogen. 

Wie ben jij?

De Lev-wijze nodigt je uit tot innerlijke beschouwing: een kijkje naar binnen. Wat voel je echt? Wie ben je echt? Wat wil je echt? Waar kun je die liefde in jezelf voelen? Je leert werkelijk verbinding te maken met jezelf, en vervolgens met de ander(en), met je leven, je werk, je familie, de natuur.

Hoe werkt dat?

Echt contact maken met je lichaam en met jezelf, betekent dat je jezelf ook echt ontmoet. Om te beginnen leer je heel goed naar jezelf te luisteren. Samen leren we de taal van je hart en je lichaam te verstaan. Jouw behoeftes, verlangens, kwetsuren worden helder.

Door dit te gaan voelen kom je gemakkelijker bij jouw oplossingen. Het is prachtig om dat te ontdekken. Denken en voelen komen weer op éen lijn. Ik begeleid je hierbij. Ik volg jouw tempo, jouw doel. Daarbij maak ik gebruik van mijn intuïtief waarnemend vermogen. Tijdens de therapie mag er ook zeker gelachen worden!

Individuele therapie


Intake 


Voor het eerste gesprek plaatsvindt, stuur ik je een intakeformulier met een aantal vragen. Daarna volgt het intakegesprek. Je vertelt me wat je wilt met de therapie, ik kijk of ik kan bieden wat je verwacht. Tijdens een intakegesprek laat ik je ervaren hoe de Lev-wijze werkt.

Na de intake kun je besluiten of je voor mijn therapie wilt kiezen. Hier mag je rustig de tijd voor nemen. Het is belangrijk dat jij er vertrouwen in hebt en een klik voelt.


Sessie

Elke sessie beginnen we met een kort gesprek over hoe het nu gaat en het belangrijkste waar je op dit moment tegenaan loopt. Samen bepalen we het doel voor deze sessie. We praten over je problemen en mogelijke oplossingen. Ik stel je vragen om je te laten ervaren wat er precies aan de hand is en laat je dit voelen in je lijf ( zie hierboven levwijze).

Als dit concreet is doen we een oefening. Dit kan een NLP-oefening zijn, een systemisch-werken-oefening (b.v. een opstelling), een visualisatieoefening, een energetische oefening of een andere oefening die voor jou nu het meest geschikt is. Ik voel altijd mee. Door mijn ervaring hierin en mijn helder waarnemen voel ik wanneer je op een knooppunt stuit. Dit maakt de therapie zo bijzonder effectief. Zo draaien we nergens omheen en verspillen we geen tijd en energie.

Aan het einde vatten we de sessie samen en bespreken we of het doel behaald is. Vaak geef ik praktische opdrachten mee voor thuis. Van jou verwacht ik dat je een logboek bijhoudt.


Coaching

Naast therapie kun je bij mij ook terecht voor coaching. Wat het verschil is? Therapie gaat dieper, coaching is vaak praktischer gericht. Bij coaching werk ik veel met oefeningen. Ook werk ik met opstellingen zoals organisatieopstellingen.


Betaling

Je kunt na de sessie met pin betalen. Ik stuur je per e-mail de factuur toe. Kijk ook bij vergoedingen.

Individuele therapie & coaching

Als je het wel anders wilt maar het niet lukt. Hulp bij:


Relatietherapie

Ik begeleid jullie in het liefdevol communiceren, zodat jullie elkaar beter begrijpen en weer echt contact maken.

Familieopstellingen

Of je nu vastloopt in jezelf, je gezin, je familie, je werk: Een opstelling helpt om inzichten te krijgen in wat er werkelijk speelt...