"Voelen en denken weer op één lijn"

"Ongelofelijke stappen kunnen nemen"

"Meer in mijn eigen kracht"

Ervaringen van cliënten

Annemarie:

"Ik kwam bij Marleen, nog niet helemaal helder wat mijn hulpvraag was. Maar dat ik niet lekker in mijn vel zat en mezelf een beetje kwijt was, bleek een eerste start. Het thema 'loslaten' kwam al vrij snel aan de orde, en 'de ontspannen Annemarie' waarvan ik het bestaan wist maar die te weinig ruimte had om op de voorgrond te treden.

Door de sessies met Marleen kreeg ik een steeds helderder beeld van mezelf; wie ik ben en wie ik wil zijn. En achteraf gezien is die persoon niet heel anders dan wie ik al was, maar met wél een heel andere balans. Namelijk een betere balans in partner zijn, moeder zijn, vriendin zijn, dochter en zus zijn, maar bovenal: een betere balans in mezelf zowel privé als zakelijk.

Ik heb mezelf uitgedaagd met open vizier de sessies in te gaan en mij over te geven aan Marleen en het moment. Dat leverde soms heftige, verdrietige, intense en confronterende momenten op, maar ook heel veel inzicht, ruimte, gronding, begrip, 'aha-momenten' en lachsalvo's. De fijne, geduldige, vertrouwelijke, 'spot-on' en humorvolle sfeer die Marleen creëert in haar begeleiding, en de handvatten die ze mij heeft gegeven hebben mij moeiteloos laten slagen in mijn uitdaging de controle (zo nu en dan) los te laten. Een ware verademing, ik zit veel beter in mijn vel en heb een belangrijk deel van mezelf teruggevonden. Daarvoor ben ik Marleen erg dankbaar!"

Willeke R.:

De sessies met Marleen hebben me enorm geholpen. We hebben elkaar op verschillende momenten in mijn leven ontmoet. Ik ben onder de indruk dat zij altijd de juiste vorm heeft gevonden om mij op dat moment te helpen. Altijd vol liefde en oprechte aandacht. Marleen heeft me laten zien wie ik ben en mag zijn.

Bart J: Met veel plezier en voldoening kijk ik terug op de sessies bij Marleen. Haar warmte en oprechte interesse zorgen er voor dat je “voelen en denken” weer op 1 lijn komt. Daarnaast heb ik “het kind in mezelf” leren kennen en kan nu ook meer leven naar mijn innerlijke verlangen om te komen tot een open en meer speelse levenshouding. 


Willy V.: Marleen, altijd hartelijk en vrolijk, zorgde er voor dat ik mij altijd volkomen geaccepteerd voelde om wie ik ben. Daardoor was ik in staat vrij en creatief na te denken over mijn toekomst. De opdrachten en visualisaties brachten mij mooie inzichten en prachtige beelden. Ik ben een weg ingeslagen waar ik elke dag veel plezier aan beleef!  

  

Ergun P.: Bij jou kreeg ik direct een goed gevoel, omdat ik me begrepen voelde en jij (ook) buiten gebaande paden denkt. Mijn wens is om dichter bij mezelf te komen en alle zaken die daar tussen staan weg te nemen. Op basis van mijn gevoel weet ik dat jij daar mij kan helpen. Je bent betrokken en hebt empatisch vermogen.  

  

Cunera M.: Ik had een burn-out  en was op zoek naar mezelf en een nieuwe baan. Marleen is een zeer positief ingestelde ervaren vakvrouw. Met veel respect en toewijding heeft ze me gecoacht. Ze laat je volledig in eigenwaarde en laat je zelf ontdekken waar je zwakke en sterke kanten liggen. Als je op zoek bent naar een therapeut of coach, zou ik Marleen van harte aanbevelen. Ze begeleid je op liefdevolle en adequatie wijze. 

  

Gerdie B.: Ik kwam bij Marleen terecht in een periode in mijn leven waar ik zocht naar een volgende te nemen stap en hoe ik me los kon maken van patronen en weer het roer van mijn leven in handen kon nemen. Met haar innemende, empatische en professionele aanpak ben ik weer in contact gebracht met mijn essentie van kracht , liefde, moed en vertrouwen en heb ik ongelofelijke stappen kunnen nemen mijn leven weer op de rit te krijgen.  

Kees J.: Marleen heeft een grote ommekeer in mijn leven gebracht! Ik zat muurvast in een leven die steeds meer beknelde; omdat ik te veel in mijn hoofd zat en te weinig ruimte maakte om mijn eigen lijn te volgen (ik was te veel met anderen bezig). Ik kwam bij Marleen omdat zij een collega ontzettend goed had geholpen. Het voelde meteen goed en binnen een paar sessies begon alles in mijn leven weer te positief stromen. Ik kwam zienderogen meer in mijn eigen kracht te staan. Inmiddels is mijn leven (zowel werk als prive) weer helemaal op de rit. Met name de healings en de familie-opstellingen werkten goed voor mij. Wij deden de opstellingen ook in "1-op-1 sessies" en ook dat werkte bijzonder goed. Marleen: nogmaals hartelijk dank! Je bent goud waard! Zo nu en dan blijf ik je opzoeken ;-).

Individuele therapie & coaching

Als je het wel anders wilt maar het niet lukt. Hulp bij:


Relatietherapie

Ik begeleid jullie in het liefdevol communiceren, zodat jullie elkaar beter begrijpen en weer echt contact maken.

Familieopstellingen

Of je nu vastloopt in jezelf, je gezin, je familie, je werk: Een opstelling helpt om inzichten te krijgen in wat er werkelijk speelt...