Contact

Openingstijden:

Maandag:      9.00-18.00  uur

Dinsdag:        9.00-18.00 uur

Donderdag:   9.00-18.00 uur

Vrijdag:           9.00-13.00 uurMaken van afspraken:

Je kunt het beste via whatsapp of via de mail een afspraak met mij maken.

whatsapp: 06-27050711

mail: meer@levinjeleven.nl

Als je zelf de voorkeuren aangeeft wanneer je wilt afspreken dan houd ik hier rekening mee.

Adres: 

Bedrijvengebouw "De bedrijvige bij"

Unit 224

Lagendijk 3

1541 KA  Koog aan de Zaan

(Zaanstad)

Route


*Let op: bij navigatiesysteem invoeren: Pinkstraat 2a te Koog aan de Zaan (witte ijzeren hekken tegenover Gamma, zie 2e foto hieronder)

Route beschrijving auto

Vanuit de richting Amsterdam - neem de A8 richting Zaanstad. Neem de afslag N203 en houdt de rechter afrit aan. Volg de weg (Kaarsenmakerstraat) tot aan de T-kruising. Ga rechts af de Pinkstraat op. Na ongeveer 300 meter rij je linksaf het parkeerterrein op van de Bedrijvige Bij.

googlemaps

Hieronder zie je de ingang van het parkeerterrein van de Bedrijvige Bij tegenover de Gamma.

hek

** Eenmaal geparkeerd, volg vanaf het parkeerterrein de borden met nummer B224. Dan is er bij de eerste mogelijkheid links een rode deur. Bij binnenkomst links naar de 1e etage en daar is het de 4e deur aan je linkerhand, nummer B224.

Route vanaf de A9 Haarlem - Alkmaar
Neem op de A9 de afslag Zaanstad / Castricum N8, rij richting Zaanstad. Je volgt de provinciale weg door Uitgeest, Krommenie en Wormerveer. Na Wormerveer rij je door tot je onder een snelwegviaduct doorrijdt (je ziet dan borden richting A8 Amsterdam). Hier direct na de oprit naar de snelweg de linker invoegstrook richting Koog a/d Zaan nemen. (Let op: Niet de snelweg op!). Je rijdt op de Verzetstraat, 1e weg links nemen onder het viaduct door (Pinkstraat). Na 50 meter ga je rechts – tegenover de Gamma – door de witte ijzeren hekken het (gratis) parkeerterrein op. Parkeer hier je auto, achterin zie je een gebouw .

Informatie voor reizen per openbaar vervoer
Vanaf station Amsterdam CS of station Amsterdam Sloterdijk vertrekt er overdag 4x per uur een stoptrein richting Uitgeest of Alkmaar.
Uitstappen station Zaandijk / Zaanse Schans (let op: dus niet station Koog aan de Zaan!!!). Vanaf het station is het 10 minuten lopen. Na uitstappen van de trein loop je de trap af, onderaan de trap ga je links in het tunneltje. Einde van de tunnel, bovenaan de trap loop je rechtdoor en neem je de eerste straat rechts (Zwarte Bonsemstraat). Deze straat uitlopen (is 50 meter), daarna links de Museumlaan in. Deze volgen met de bocht mee (Museumlaan gaat over in Pinkstraat), voorbij de molen en dan zie je rechts de Gamma. Tegenover de Gamma zie je witte ijzeren hekken, hier ga je in, dit is het parkeerterrein van De Bedrijvige Bij (P “De Bedrijvige Bij”). Het parkeerterrein helemaal overlopen, 


Ingang

Er zijn twee ingangen: Een hoofdingang ( grote deur/grote trap)

Een zij-ingang ( het dichstbij de parkeerplaats).

De ingang van de bedrijvige bij is het best bereikbaar via de achterkant. Deze achteringang bevindt zich in de Pinkstraat, tegenover de Gamma naast de A8 in Koog aan de Zaan. Hier vindt u een groot parkeerterrein, waar u gratis kunt parkeren, en een overdekte fietsenstalling. Loop een stukje door, langs het gebouw, door de hoofdingang naar binnen. Bij binnenkomst in de hal loop je linksaf. Aan je linkerhand is een trap die je neemt naar de volgende verdieping. Bovenaan de trap ga je naar links en dan meteen weer naar links de gang in. Aan je linkerhand vind  je unit B224 .

Er is ook een zij-ingang. Dit is de eerste ingang die je tegenkomt vanaf de parkeerplaats. Ook hier kun je naar binnen. Ga hier meteen de trap op naar de tweede verdieping.  Hier is ook een lift. Loop de gang in. Mijn praktijk bevindt zich aan de rechterkant.Individuele therapie & coaching

Als je het wel anders wilt maar het niet lukt. Hulp bij:


Relatietherapie

Ik begeleid jullie in het liefdevol communiceren, zodat jullie elkaar beter begrijpen en weer echt contact maken.

Familieopstellingen

Of je nu vastloopt in jezelf, je gezin, je familie, je werk: Een opstelling helpt om inzichten te krijgen in wat er werkelijk speelt...