"Voelen en denken weer op één lijn"

"Ongelofelijke stappen kunnen nemen"

"Meer in mijn eigen kracht"

Stress en burnout

Je bent gestrest en oververmoeid. Je voelt je overwerkt en bent eigenlijk al heel lang je grenzen overgegaan. Elke keer dacht je: Ik kan nog wel even doorgaan. Het moet. Vaak zijn juist de harde werkers gevoelig voor een burn-out, zij die het zo graag goed willen doen. Waarschijnlijk heb je lang gedacht (gehoopt) dat het allemaal wel over zou gaan. En dan is het ineens op. Je kunt gewoon niet meer. Je vermoeidheid heeft je ingehaald. 

Signalen van een burn-out:

 • Je bent gespannen, onrustig en bent snel geïrriteerd.
 • Je bent erg moe.
 • Je slaapt slecht.
 • Je hebt hoofdpijn of andere (vage) lichamelijke klachten.
 • Je hebt het gevoel dat je jezelf voorbij rent. Dat het werk je 'overstroomt'.
 • Je hebt geen tijd meer voor dingen die je blij maken.
 • Je kunt je slecht concentreren of iets onthouden.
 • Je vindt het moeilijk je grenzen aan te geven.
 • Je vraagt je af waarvoor je het allemaal nog doet, soms lijk je wel depressief.
 • Je raakt in paniek als er te veel op je bord ligt.
 • Je piekert veel. 

Van burn-out naar zingeving en ontspanning

Een burn-out is goed te behandelen. Bovendien is het een interessante zoektocht, een ontmoeting met jezelf. Hoe komt het dat je al die tijd zoveel van jezelf gegeven hebt? Hoe kun je je ziel weer voeden?

Samen onderzoeken we de oorzaken van je klachten. Je ontdekt je werkelijke behoeften en je leert hoe je die in de dagelijkse praktijk kunt vervullen. Wat is een passend ritme voor nu? Hoe bouw je je energiehuishouding weer op? Hoe geeft je lichaam je signalen dat iets niet of juist wel klopt? Belangrijke vaardigheden om voor de rest van je leven te gebruiken.

Jezelf opnieuw leren kennen

Een juiste aanpak is cruciaal. De helende weg leidt langs jouw wezenlijke thema’s, jouw persoonlijke lessen, op jouw tempo. Steeds feilloos afgestemd op jouw essentie. Ervaring van een cliënt:

"Ik had een burn-out  en was op zoek naar mezelf en een nieuwe baan. Marleen is een zeer positief ingestelde, ervaren vakvrouw. Met veel respect en toewijding heeft ze me gecoacht. Ze laat je volledig in je eigen waarde en laat jou zelf ontdekken waar je zwakke en sterke kanten liggen. Als je op zoek bent naar een therapeut of coach, zou ik Marleen van harte aanbevelen. Ze begeleidt je op liefdevolle en adequate wijze."

Cunera Mechielsen

En je werk dan?

Ik maak graag een afspraak met de organisatie waar je werkt, of met een arbeidsdeskundige. Zodat jouw herstel ook gedragen wordt door jouw werkgever.

Individuele therapie & coaching

Als je het wel anders wilt maar het niet lukt. Hulp bij:


Relatietherapie

Ik begeleid jullie in het liefdevol communiceren, zodat jullie elkaar beter begrijpen en weer echt contact maken.

Familieopstellingen

Of je nu vastloopt in jezelf, je gezin, je familie, je werk: Een opstelling helpt om inzichten te krijgen in wat er werkelijk speelt...


Over Marleen

Marleen Boon - van der Weij // Therapeut

Als klein meisje hield ik me al bezig met grote levensvragen. Waarom zijn we hier? Waarom voel ik me zoals ik me voel? Waarom doen mensen zoals ze doen? Ik zocht naar de antwoorden… buiten mezelf. Maar het leven wierp me terug op mezelf. 

Meer over mij

Contact

Wil je wat vragen of een afspraak maken? 

meer@levinjeleven.nl
Whatsapp: 06-27050711 
Telefoon: 06-2705071


AGENDA

Opstellingavonden van 19.00 - 22.00 uur:

 • donderdagavond 22 januari 2019

Contact