"Voelen en denken weer op één lijn"

"Ongelofelijke stappen kunnen nemen"

"Meer in mijn eigen kracht"

Lev in mij

Als klein meisje hield ik me al bezig met grote levensvragen. Waarom zijn we hier? Waarom voel ik me zoals ik me voel? Waarom doen mensen zoals ze doen? Ik zocht naar de antwoorden… buiten mezelf. Maar het leven wierp me terug op mezelf.

Naar mezelf luisteren

De antwoorden leerde ik in mezelf te zoeken. Mijn lichaam bleek een feilloze gids die me al die tijd met liefde de weg had gewezen naar de waarheid. Eindelijk luisterde ik. Zo ontwikkelde ik mijn intuïtieve vermogen. Mijn kwetsbaarheid werd mijn kracht. Gaandeweg zag ik mijn levensopdracht duidelijker vormkrijgen. Die kreeg vervolgens ook een naam: Lev.

Lev

Lev staat voor Liefde, Echtheid en Verbinding. Deze letters vormen de signatuur van mijn leven en mijn praktijk. Het is mijn verwoording van de drie-eenheid waar alles mee begint én eindigt. Waar we vandaan komen en waar we naartoe willen.

Het woord Lev betekent in het Hebreeuws: moed en hart. Steeds is er weer moed nodig om het pad van je hart te volgen. Om je te verbinden met de ander, zonder jezelf te verliezen. Dat geldt zowel voor mijzelf als voor mijn cliënten. Er moet een wederzijdse bereidheid tot verbinding zijn. 

Pas dan kunnen cliënten in alle eerlijkheid en openheid naar zichzelf kijken en stappen nemen. Deze ontmoetingen van hart tot hart maken dit werk voor mij tot een van de mooiste dingen van het leven. Verder ben ik getrouwd en  trotse moeder van twee kinderen.

Werkervaring en scholing

Ik heb een intensieve scholing achter de rug in zeer uiteenlopende richtingen. Van nuchter tot spiritueel en van theoretisch tot zuiver praktisch.

Ik startte mijn schoolloopbaan met een hbo-opleiding Sociaal Pedagogische Hulpverlening. Vervolgens heb ik in de loopbaanbegeleiding en arbeidsbemiddeling gewerkt o.a. als reïntegratie-adviseur, trainer en projectmanager.

In 2002 startte ik mijn eigen praktijk als coach/therapeut onder de naam Innerwork. In 2016 kreeg mijn praktijk een nieuwe naam: Lev in je leven.

Opleidingen:

 • EFT verdiepingstraining tot EFT therapeut
 • EMDR en chronische pijn
 • EFT en partnergeweld
 • Bewegingen van de ziel: Phoenix opleidingen, Wibe Veenbaas Utrecht
 • EMDR (Eye movement desensitisation and reprocessing)  BIVT. Emdr-therapeuten nederland. Master practitioner EMDR.
 • EFT Emotionally focused therapy . Basistraining relatietherapie EFT Nederland.
 • Relatietherapie;  Phoenix opleidingen, Wibe Veenbaas te Utrecht.
 • De maskermaker: Phoenix opleidingen, Wibe Veenbaas te Utrecht.
 • Readingopleiding. De Rivier Alkmaar. Marianne Diederiks.
 • Transactionele Analyse . Phoenix opleidingen. Morten Hjort en Sander Reinalda.
 • Systemisch Werken jaaropleiding bij NTI-NLP Limmen. Bouke de Boer, Marieke Soutberg, Rene Kuiper, Johannes Schmidt.
 • Opleiding NLP: basis, master en trainersopleiding bij NTI-NLP. Bouke de Boer, Dorien de Groot, Rene Kuipers, Helma de Goede. John and Juli Overthurn.
 • Master Hypnotherapy: John Overdurn U.S.
 • Hypno- en regressietherapie ( 1 jaar). Hermiaanse psychotherapie.
 • Healingopleiding. CICO Utrecht.
 • Opleiding intuïtieve ontwikkeling. CICO Utrecht.
 • HBO-SPH, Hanzehogeschool Groningen.

Workshops familieopstellingen:

 • Interakt resonantie en pijnklachten
 • Franz Ruppert “ Werken met de zin van het verlangen”
 • Marianne Franke: "Jij hoort bij ons".
 • Jirina Prekop: 'Liefde kun je leren".
 • Ingrid Dijkstra, "Kind in balans" .
 • Stephan Hausner "Zelfs als het mijn leven kost"
 • Daan van Kampenhout "Opstellingen en Sjamanisme"
 • Johannes Schmidt

Overig:

DSM IV:  training in diagnosticeren volgens het handboek van DSM.

Loopbaanbegeleiding (o.a. Orga, Boertien en partners)

Stresscounseling en diverse coaching- en persoonlijke ontwikkelingstrajecten.

Individuele therapie & coaching

Als je het wel anders wilt maar het niet lukt. Hulp bij:


Relatietherapie

Ik begeleid jullie in het liefdevol communiceren, zodat jullie elkaar beter begrijpen en weer echt contact maken.

Familieopstellingen

Of je nu vastloopt in jezelf, je gezin, je familie, je werk: Een opstelling helpt om inzichten te krijgen in wat er werkelijk speelt...