"Voelen en denken weer op één lijn"

"Ongelofelijke stappen kunnen nemen"

"Meer in mijn eigen kracht"

Individuele therapie en coaching

Je loopt vast in je leven: in jezelf, je relatie, je werk.

Je voelt je niet lekker in je vel, je wilt het allemaal wel anders maar het lukt niet. Het helpt om met iemand te praten die jou hoort en ziet om wie je bent. Een professional die jou begeleidt de problemen en oplossingen helder te krijgen. 

Problemen waarmee ik je kan helpen:

Bewustwording

In de begeleiding word je je bewust van je emoties, je gedachten en je verlangens. Hoe groot of klein ook, ze zijn er om gehoord en gezien te worden en dat leidt tot inzichten. Ik begeleid je bij elke stap. Zo komen vastgeroeste patronen die in de weg zitten, aan het licht. Vervolgens kun je die doorbreken en vastzittende emoties en overtuigingen loslaten.

Ruimte voor jou

Nu ontstaat er ruimte voor jou, voor wie jij echt bent. Je voelt dat je meer energie krijgt, dat het leven weer stroomt. Je voelt dat er verbinding komt met jezelf en de mensen om je heen. Keuzes maken wordt gemakkelijker, je neemt stappen die echt bij je passen. Gewoon omdat je voelt en weet wie je bent.

Contra-indicaties

Uiteraard moet er een klik zijn vanuit jou met mij , maar ook andersom. Het is van belang dat jij je gehoord en gezien voelt door mij en dat ik ook daadwerkelijk iets voor je kan betekenen. Ik werk veel met het lijf en het doorvoelen van dingen en minder met het hoofd. Dit kan soms best eng zijn of eng voelen. Als je bereid bent om naar jezelf te kijken ben je van harte welkom. 

Als je meer behoefte hebt aan een cognitieve benadering " an sich" dan ben je bij niet op het goede adres. Ik kan je wel op weg helpen om iemand te vinden die jou verder helpt. Als er sprake is van (ernstige) verslavingsproblematiek of psychiatrische aandoeningen zal ik je ook doorverwijzen. Nu komen er veel clienten ook bij mij die juist al veel therapeuten hebben gezien en juist op zoek zijn naar een heldere andere benadering.  Dus elk individu is ook verschillend. Het handigst is om even contact met mij op te nemen zodat we samen kunnen bespreken of een traject bij mij het juiste is. 


Meer weten over hoe ik werk? Klik dan hier op Lev-wijze.

Individuele therapie & coaching

Als je het wel anders wilt maar het niet lukt. Hulp bij:


Relatietherapie

Ik begeleid jullie in het liefdevol communiceren, zodat jullie elkaar beter begrijpen en weer echt contact maken.

Familieopstellingen

Of je nu vastloopt in jezelf, je gezin, je familie, je werk: Een opstelling helpt om inzichten te krijgen in wat er werkelijk speelt...